Είμαστε αποκλειστικοί συνεργάτες και διανομείς των μεγαλύτερων κατασκευαστών τεχνολογίας & καλύπτουμε τις ανάγκες των εταιρικών πελατών μας που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της οικονομίας

Η Globalsat είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία υπηρεσιών διανομής και ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων, η οποία δραστηριοποιείται για πάνω από 10 χρόνια στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, δραστηριοποιούμαστε στη διανομή και διαχείριση προϊόντων τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, λευκών ειδών, μικροσυσκευών σπιτιού, ειδών και εργαλείων κήπου κ.α. Είμαστε αποκλειστικοί συνεργάτες και διανομείς των μεγαλύτερων κατασκευαστών της παγκόσμιας αγοράς και παράλληλα μας εμπιστεύονται όλα τα δίκτυα λιανικής, καθώς και όλοι οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι σε Ελλάδα και Κύπρο.

Όλα αυτά τα χρόνια, παρακολουθούμε αδιάληπτα τις εξελίξεις της αγοράς και τις ανάγκες των πελάτων μας και πρωτοπορούμε εξελίσσοντας συνεχώς τις κλασικές υπηρεσίες διανομής. Πλέον, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες που δίνουν λύσεις ακόμη και στις πιο σύνθετες απαιτήσεις των πελατών μας και τους υποστηρίζουν στο να αναπτυχθούν, να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και να μειώσουν τα λειτουργικά τους κόστη.

Επιπλέον, παρέχουμε ολοκληρωμένες Β2Β επαγγελματικές λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες των εταιρικών πελατών μας, που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της οικονομίας.

Οι Β2Β επαγγελματικές λύσεις μας περιλαμβάνουν:

  • Επαγγελματικά προϊόντα και λύσεις SAMSUNG: Ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, Επαγγελματικές οθόνες, GSM Β2Β λύσεις
  • Λύσεις ηλεκτροκίνησης Blink
  • Υπηρεσίες πράσινης ενέργειας
  • Πλήρες οικοσύστημα ΙοΤ λύσεων
  • Λύσεις αποστείρωσης αέρα
  • E-Health υπηρεσίες

Στη Globalsat στοχεύουμε στην εμπρόθεσμη και απόλυτα επιτυχημένη υλοποίηση κάθε σύνθετου έργου που αναλαμβάνουμε. Είμαστε δίπλα στους πελάτες μας, προτείνουμε και σχεδιάζουμε tailor made λύσεις με βάση αποκλειστικά τις δικές τους ανάγκες και δεσμευόμαστε στην επίτευξη υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

NEWS & INSIGHTS

Η TCL παρουσιάζει τα νέα προϊόντα: C Series TVs & Soundbars

12.05.23
Η TCL, ένα από τα κορυφαία brand τηλεοράσεων με την 1η σε πωλήσεις παγκοσμίως τηλεόραση 98 ιντσών, ενισχύει τη θέση της στην οικιακή ψυχαγωγία, παρουσιάζοντας τη νέα σειρά τηλεοράσεων και Soundbars στην Ευρώπη και προσφέροντας την καλύτερη και πιο καθηλωτική εμπειρία στους καταναλωτές – συμπεριλαμβανομένων των gamers, αλλά και των φίλων των σπορ και των ταινιών – με μεγάλες οθόνες, εκπληκτική εικόνα και εντυπωσιακή ποιότητα ήχου. ...Read More

Ψηφιακός & ενεργειακός μετασχηματισμός: δημιουργήστε μια αποδοτική επιχείρηση με τις ολοκληρωμένες λύσεις της Globalsat.

26.04.23
Ο ψηφιακός και ο ενεργειακός μετασχηματισμός είναι σήμερα το βασικό ζητούμενο για τις επιχειρήσεις, έτσι ώστε να μπορούν να είναι αποδοτικές στη λειτουργία τους, αλλά  ταυτόχρονα και ανταγωνιστικές. Ιδιαίτερα σε κλάδους όπως η βιομηχανία και ο τουρισμός, η ικανότητα των επιχειρήσεων να ενσωματώνουν στη λειτουργία τους ψηφιακές λύσεις και λύσεις πράσινης ενέργειας, συμβάλλει καθοριστικά στην οικονομική τους βιωσιμότητα, καθώς και στον εξορθολογισμό της λειτουργία τους.  ...Read More

Καινοτόμες ολοκληρωμένες λύσεις από την Greenvolt Next, για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την πράσινη μετάβαση των επιχειρήσεων.

26.04.23
Ο Όμιλος Greenvolt, πρωτοπόρος στην Ευρώπη στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, διαθέτοντας εξειδικευμένες λύσεις ηλεκτροπαραγωγής αιολικής και ηλιακής ενέργειας καθώς και μονάδες παραγωγής από βιομάζα, ανακοίνωσε πρόσφατα την είσοδό του στην ελληνική αγορά σε συνεργασία με τον ‘Ομιλο Globalsat, που ηγείται στη διανομή και διαχείριση προϊόντων και λύσεων τεχνολογίας, με τη δημιουργία της εταιρείας Greenvolt Next Greece. ...Read More