Πρωτοπορούμε στο χώρο της τεχνολογίας για περισσότερα από 20 χρόνια & επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας σε νέες αγορές

Η Teleunicom, είναι η πρώτη εταιρεία του Ομίλου Εταιρειών Globalsat-Teleunicom, ιδρύθηκε το 1995 και από το ξεκίνημά της δραστηριοποιήθηκε στην διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας.

Η εικοσαετής εμπειρία της στην αγορά τηλεπικοινωνιών, η εμπορική και τεχνολογική εξειδίκευση των στελεχών της, καθώς και το υψηλό επίπεδο υποστήριξης των συνεργατών της, έχουν ξεχωρίσει την εταιρεία, με αποτέλεσμα να την εμπιστεύονται και να συνεργάζονται μαζί της κορυφαίες εταιρείες του κλάδου των τηλεπικοινωνιών, καθώς και όλες οι γνωστές αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Teleunicom ξεκίνησε ως ο επίσημος αντιπρόσωπος της Sony Mobile στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά. Από το 2017 είναι ως ο επίσημος διανομέας του brand Huawei στην Ελλάδα, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης της πλήρους γκάμας των προϊόντων τεχνολογίας του brand (smartphones, tablets, laptops, wearables, accessories, IT accessories), διανομής, διαχείρισης της αποθήκης και των αποθεμάτων, καθώς και υπηρεσίες προώθησης των προϊόντων.

Το 2022, η Teleunicom ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Ασιατική εταιρεία TCL για την επίσημη διανομή της πλήρους γκάμας λευκών συσκευών και τηλεοράσεων του brand στην Ελλάδα.

Επιπρόσθετα στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου διεύρυνσης των δραστηριοτήτων του Ομίλου Globalsat – Teleunicom σε νέες αγορές, η Teleunicom μέσω των θυγατρικών της Retail and more και Anadisis Smart δραστηριοποιείται στους κλάδους λιανικής πώλησης καταναλωτικών αγαθών (food retail), καθώς και ανάπτυξης εξειδικευμένων εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ & machine learning platforms) αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα μέσω της Retail and more, υλοποιεί την ανάπτυξη και την επαναλειτουργία των καταστημάτων Carrefour στην ελληνική αγορά. Στόχος της Retail & More είναι η δημιουργία ενός νέου Πανελληνίου δικτύου καταστημάτων με την επωνυμία Carrefour, με διαφορετικά χαρακτηριστικά, τα οποία προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες της κάθε τοπικής και υπερτοπικής αγοράς και προσφέρουν στους καταναλωτές ποιοτικά προϊόντα, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

 

Μέσω της Anadisis Smart, και το brand WinSmart, προσφέρει υπηρεσίες και εφαρμογές στοιχηματικών εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), βασιζόμενη σε ειδικές στρατηγικές για τον εκάστοτε πελάτη. Πρόσφατα και σε παγκόσμια κλίμακα, λάνσαρε τις πρώτες υπηρεσίες ΑI pre-game και Live Betting. Η WinSmart διαθέτει την πιο πλούσια γκάμα στατιστικών και ιστορικών στοιχείων, που με τους κατάλληλους συνδυασμούς και την σωστή στρατηγική, αποφέρουν προβλέψεις και κερδοφόρες στρατηγικές.

NEWS & INSIGHTS

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το πρώτο κατάστημα Carrefour στην Αττική

15.09.22
Η Carrefour συνεχίζει το πλάνο ανάπτυξής της στην Ελλάδα, με την έναρξη λειτουργίας του πρώτου Carrefour Market στην Αττική, το οποίο αποτελεί και το 13ο κατάστημα που εγκαινιάζεται από τον περασμένο Μάιο, όταν και σηματοδοτήθηκε η επάνοδος της γαλλικής εταιρείας στην ελληνική αγορά, με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στην Χαλκιδική. ...Περισσότερα

Έναρξη λειτουργίας 6 νέων καταστημάτων για την Carrefour

03.08.22
Σε συνέχεια της πρώτης φάσης επέκτασης του δικτύου της, όταν και εγκαινίασε τη νέα εποχή παρουσίας της στη χώρα, με το άνοιγμα των πρώτων 5 καταστημάτων σε Ζάκυνθο και Χαλκιδική, η Carrefour ξεκίνησε τη λειτουργία 6 νέων καταστημάτων, συμπληρώνοντας πλέον τα 11 καταστήματα πανελλαδικά.    ...Περισσότερα

Διάκριση για την Globalsat – Teleunicom, στα επιχειρηματικά βραβεία Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας

26.07.22
Σημαντική διάκριση έλαβε η Globalsat – Teleunicom στα επιχειρηματικά βραβεία Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2022, τα οποία διοργανώθηκαν για 7η φορά φέτος, τιμώντας τα success stories της Ελληνικής οικονομίας. ...Περισσότερα