Πρωτοπορούμε στο χώρο της τεχνολογίας για περισσότερα από 20 χρόνια & επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας σε νέες αγορές

Η Teleunicom, είναι η πρώτη εταιρεία του Ομίλου Εταιρειών Globalsat-Teleunicom, ιδρύθηκε το 1995 και από το ξεκίνημά της δραστηριοποιήθηκε στην διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας.

Η εικοσαετής εμπειρία της στην αγορά τηλεπικοινωνιών, η εμπορική και τεχνολογική εξειδίκευση των στελεχών της, καθώς και το υψηλό επίπεδο υποστήριξης των συνεργατών της, έχουν ξεχωρίσει την εταιρεία, με αποτέλεσμα να την εμπιστεύονται και να συνεργάζονται μαζί της κορυφαίες εταιρείες του κλάδου των τηλεπικοινωνιών, καθώς και όλες οι γνωστές αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Teleunicom, ξεκίνησε ως ο επίσημος αντιπρόσωπος της Sony Mobile στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά. Από το 2017 είναι ως ο επίσημος διανομέας του brand Huawei στην Ελλάδα, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης της πλήρους γκάμας των προϊόντων τεχνολογίας του brand (smartphones, tablets, laptops, wearables, accessories, IT accessories), διανομής, διαχείρισης της αποθήκης και των αποθεμάτων, καθώς και υπηρεσίες προώθησης των προϊόντων.

Το 2022, η Teleunicom ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Ασιατική εταιρεία TCL για την επίσημη διανομή της πλήρους γκάμας λευκών συσκευών και τηλεοράσεων του brand στην Ελλάδα.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου διεύρυνσης των δραστηριοτήτων του Ομίλου Globalsat – Teleunicom σε νέες αγορές, η Teleunicom μέσω της θυγατρικής Retail and more δραστηριοποιείται στον κλάδο λιανικής πώλησης καταναλωτικών αγαθών (food retail).

Πιο συγκεκριμένα, μέσω της Retail and more, υλοποιεί την ανάπτυξη και την επαναλειτουργία των καταστημάτων Carrefour στην ελληνική αγορά. Στόχος της Retail & more είναι η δημιουργία ενός νέου Πανελληνίου δικτύου καταστημάτων με την επωνυμία Carrefour, με διαφορετικά χαρακτηριστικά, τα οποία προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες της κάθε τοπικής και υπερτοπικής αγοράς και προσφέρουν στους καταναλωτές ποιοτικά προϊόντα, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

NEWS & INSIGHTS

Η TCL παρουσιάζει τα νέα προϊόντα: C Series TVs & Soundbars

12.05.23
Η TCL, ένα από τα κορυφαία brand τηλεοράσεων με την 1η σε πωλήσεις παγκοσμίως τηλεόραση 98 ιντσών, ενισχύει τη θέση της στην οικιακή ψυχαγωγία, παρουσιάζοντας τη νέα σειρά τηλεοράσεων και Soundbars στην Ευρώπη και προσφέροντας την καλύτερη και πιο καθηλωτική εμπειρία στους καταναλωτές – συμπεριλαμβανομένων των gamers, αλλά και των φίλων των σπορ και των ταινιών – με μεγάλες οθόνες, εκπληκτική εικόνα και εντυπωσιακή ποιότητα ήχου. ...Read More

Ψηφιακός & ενεργειακός μετασχηματισμός: δημιουργήστε μια αποδοτική επιχείρηση με τις ολοκληρωμένες λύσεις της Globalsat.

26.04.23
Ο ψηφιακός και ο ενεργειακός μετασχηματισμός είναι σήμερα το βασικό ζητούμενο για τις επιχειρήσεις, έτσι ώστε να μπορούν να είναι αποδοτικές στη λειτουργία τους, αλλά  ταυτόχρονα και ανταγωνιστικές. Ιδιαίτερα σε κλάδους όπως η βιομηχανία και ο τουρισμός, η ικανότητα των επιχειρήσεων να ενσωματώνουν στη λειτουργία τους ψηφιακές λύσεις και λύσεις πράσινης ενέργειας, συμβάλλει καθοριστικά στην οικονομική τους βιωσιμότητα, καθώς και στον εξορθολογισμό της λειτουργία τους.  ...Read More

Καινοτόμες ολοκληρωμένες λύσεις από την Greenvolt Next, για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την πράσινη μετάβαση των επιχειρήσεων.

26.04.23
Ο Όμιλος Greenvolt, πρωτοπόρος στην Ευρώπη στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, διαθέτοντας εξειδικευμένες λύσεις ηλεκτροπαραγωγής αιολικής και ηλιακής ενέργειας καθώς και μονάδες παραγωγής από βιομάζα, ανακοίνωσε πρόσφατα την είσοδό του στην ελληνική αγορά σε συνεργασία με τον ‘Ομιλο Globalsat, που ηγείται στη διανομή και διαχείριση προϊόντων και λύσεων τεχνολογίας, με τη δημιουργία της εταιρείας Greenvolt Next Greece. ...Read More