Υπηρεσίες Ηλεκτρικού Ρεύματος & Πράσινης Ενέργειας

Μοιραζόμαστε το όραμα της WE ENERGY για έναν πιο πράσινο κόσμο

Ο Όμιλος εταιρειών Globalsat-Teleunicom είναι επίσημος μεταπωλητής υπηρεσιών ηλεκτρικού ρεύματος και πράσινων πιστοποιητικών της  WE ENERGY. H WE ENERGY ανήκει στον Όμιλο Eunice Energy Group (EEG), που είναι ο πρώτος Ελληνικός Όμιλος, που παράγει και διαθέτει ηλεκτρική ενέργεια, αποκλειστικά από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

H WE ENERGY είναι ο μοναδικός πάροχος στην Ελλάδα που είναι σε θέση να παρέχει επίσημη κρατική και εταιρική πιστοποίηση, ότι η ενέργει που προμηθεύονται όλοι οι πελάτες του προέρχεται αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές, όπως ήλιος και άνεμος. Μέσω της συνεργασίας αυτής, η Globalsat παρέχει στους Β2Β πελάτες της, υπηρεσίες ηλεκτρικού ρεύματος σε προνομιακές, ανταγωνιστικές πηγές και με την εγγύηση ότι η ενέργεια που προμηθεύονται είναι 100% καθαρή και πράσινη, προάγοντας την ελληνική και παγκόσμια, πράσινη οικονομία και μειώνοντας το ενεργειακό τους αποτύπωμα.

Το όραμά μας είναι να συν-δημιουργήσουμε ΜΑΖΙ (WE) με τους πελάτες μας, έναν κόσμο αειφόρου ανάπτυξης κι ενεργειακής αυτονομίας για όλους, με σεβασμό στο περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την WE ENERGY

Πιστεύουμε και στηρίζουμε την ανερχόμενη αγορά της ηλεκτροκίνησης

O όμιλος εταιρειών Globalsat-Teleunicom είναι επίσηµος εµπορικός αντιπρόσωπος της Blink Charging Hellas. Στόχος της εταιρείας είναι να συµβάλλει στο άνοιγµα της αγοράς των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ενισχύοντας την εµπιστοσύνη των χρηστών τους και των επιχειρήσεων στην ηλεκτροκίνηση και στη διαθεσιµότητα σηµείων επαναφόρτισης, όπου και όποτε τα χρειάζονται, µέσω του εξειδικευµένου τµήµατος εταιρικών πελατών της

Το δίκτυο φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων της Blink στην Ελλάδα διαθέτει ήδη σημεία φόρτισης ανά 50 χιλιόμετρα και από πόλη σε πόλη. Καλύπτει τις ανάγκες τόσο των αστικών, όσο και των υπεραστικών μετακινήσεων ηλεκτροκίνησης και διαρκώς πυκνώνει και αναπτύσσεται, ώστε κάθε αστικό κέντρο να διαθέτει τουλάχιστον 50 σημεία φόρτισης.

H Blink δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από τον Μάιο του 2020 μέσω της Κοινοπραξίας Blink Charging Europe, ανακοινώνοντας την είσοδό της στην αγορά φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης, με αφετηρία την Ελλάδα και εξασφαλίζοντας διείσδυση στις ευρωπαϊκές αγορές, ακριβώς τη στιγμή που αναπτύσσεται ταχύτατα η φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων και γίνεται επιτακτική η ανάγκη για φόρτιση. Η Blink Charging Hellas, επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του μοντέλου αστικής φόρτισης, εστιάζοντας στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, μειώνοντας τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου που προκαλούνται από τις μεταφορές, ενισχύοντας παράλληλα τη δημιουργία εθνικού δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την BLINK

Αναδιαμορφώνουμε το μέλλον της χώρας μας, μέσω ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Μέσα από τη συνεργασία μας με τον Πορτογαλικό Όμιλο Greenvolt και τη δημιουργία της Greenvolt Next, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις πράσινης ενέργειας για τη σύγχρονη επιχείρηση, που καλύπτουν πλήρως τις ενεργειακές της ανάγκες από την παραγωγή έως την κατανάλωση.

Πιο συγκεκριμένα, οι λύσεις μας αφορούν τη μελέτη, κατασκευή, συντήρηση και λειτουργία φωτοβολταϊκών έργων ιδιοκατανάλωσης, καθώς και την ανάπτυξη έργων Ενεργειακών Κοινοτήτων για την παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, με στόχο την προώθηση της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας στον ενεργειακό τομέα, καθώς και τη βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Η Greenvolt, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2021 και έχει καταγράψει εντυπωσιακή αναπτυξιακή πορεία, καθώς περιλαμβάνεται στις πλέον αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις παραγωγής πράσινης ενέργειας στην Ευρώπη. Έχει παρουσία σε 16 χώρες και οι τρεις κύριες δραστηριότητές της επικεντρώνονται σε: Υπολειμματική βιομάζα, Υπηρεσίες Αιολικής & Ηλιακής Ενέργειας, καθώς και λύσεις φωτοβολταϊκών κατανεμημένης παραγωγής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την GREENVOLT NEXT