Υπηρεσίες Ηλεκτρικού Ρεύματος & Πράσινης Ενέργειας

Μοιραζόμαστε το όραμα της WE ENERGY για έναν πιο πράσινο κόσμο

Ο Όμιλος εταιρειών Globalsat-Teleunicom είναι επίσημος μεταπωλητής υπηρεσιών ηλεκτρικού ρεύματος και πράσινων πιστοποιητικών της  WE ENERGY. H WE ENERGY ανήκει στον Όμιλο Eunice Energy Group (EEG), που είναι ο πρώτος Ελληνικός Όμιλος, που παράγει και διαθέτει ηλεκτρική ενέργεια, αποκλειστικά από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

H WE ENERGY είναι ο μοναδικός πάροχος στην Ελλάδα που είναι σε θέση να παρέχει επίσημη κρατική και εταιρική πιστοποίηση, ότι η ενέργει που προμηθεύονται όλοι οι πελάτες του προέρχεται αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές, όπως ήλιος και άνεμος. Μέσω της συνεργασίας αυτής, η Globalsat παρέχει στους Β2Β πελάτες της, υπηρεσίες ηλεκτρικού ρεύματος σε προνομιακές, ανταγωνιστικές πηγές και με την εγγύηση ότι η ενέργεια που προμηθεύονται είναι 100% καθαρή και πράσινη, προάγοντας την ελληνική και παγκόσμια, πράσινη οικονομία και μειώνοντας το ενεργειακό τους αποτύπωμα.

Το όραμά μας είναι να συν-δημιουργήσουμε ΜΑΖΙ (WE) με τους πελάτες μας, έναν κόσμο αειφόρου ανάπτυξης κι ενεργειακής αυτονομίας για όλους, με σεβασμό στο περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την WE ENERGY