Προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των Β2Β πελατών μας

Η δραστηριότητά μας επεκτείνεται και στην παροχή επαγγελματικών λύσεων Β2Β.

Μέσω της εξειδικευμένης B2Β ομάδας μας, παρέχουμε εξατομικευμένες και ειδικά διαμορφωμένες Β2Β λύσεις, που απευθύνονται σε εταιρικούς πελάτες, τις οποίες εξελίσσουμε και εμπλουτίζουμε συνεχώς.

Οι Β2Β Επαγγελματικές Λύσεις και Υπηρεσίες μας καλύπτουν τις ανάγκες των εταιρικών πελατών μας που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Κορυφαίες επιχειρήσεις από τον ξενοδοχειακό, συμβουλευτικό, ενεργειακό, καταναλωτικό και ναυτιλιακό κλάδο μας εμπιστεύονται για παροχή ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων που είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους.

Οι Β2Β επαγγελματικές λύσεις
μας περιλαμβάνουν:

Επαγγελματικές οθόνες
GSM B2B Λύσεις
ΙοΤ Λύσεις
Samsung Knox
Λύσεις Θερμομέτρησης
Λύσεις Ηλεκτροκίνησης
Yπηρεσίες Hλεκτρικού Pεύματος & Πράσινης Ενέργειας

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

Τα ξενοδοχεία αναζητούν συνεχώς νέους τρόπους για να δημιουργήσουν μια διαφοροποιημένη, προηγμένη εμπειρία για τους επισκέπτες τους.
Οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της SAMSUNG προσφέρουν προηγμένες λειτουργίες στον επισκέπτη καθώς και στην ξενοδοχειακή μονάδα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΘΟΝΕΣ

Προσφέρουμε επιλογές και λύσεις για κάθε ανάγκη επικοινωνίας μέσω της κορυφαίας εταιρείας SAMSUNG. Επιχειρήσεις όπως, τράπεζες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, καταστήματα λιανικής χρησιμοποιούν οθόνες ψηφιακής σήμανσης για να επικοινωνούν με τους πελάτες τους και να μεταδίδουν διαφημιστικά μηνύματα σχετικά με τα προϊόντα ή τους συνεργάτες τους. Οι επαγγελματικές οθόνες της SAMSUNG προσφέρουν πολλαπλές λειτουργίες ανάλογα με τις ανάγκες επικοινωνίας της κάθε επιχείρησης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΘΟΝΕΣ

GSM B2B ΛΥΣΕΙΣ

GSM B2B ΛΥΣΕΙΣ

Διαθέτουμε ειδικές λύσεις κινητής που καλύπτουν κάθε πτυχή των εταιρικών πελατών μας. Ο όμιλος εταιρειών Globalsat-Teleunicom αξιοποιώντας την συνεργασία με την SAMSUNG, προσφέρει επαγγελματικές λύσεις σε εταιρικούς της πελάτες που καλύπτουν τις κατηγορίες Smartphones, Tablets, Wearables και αξεσουάρ τεχνολογίας καθώς και την cloud-based υπηρεσία Samsung Knox.

ΟΙ IOΤ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ

Προσφέρουμε ασφάλεια μέσα από τη δύναμη του IoΤ.
Το Internet Οf Things αποτελεί το επόμενο μεγάλο βήμα στον χώρο της τεχνολογίας. Eίναι η σύγχρονη τάση επικοινωνίας και δικτύωσης όλων των ηλεκτρονικών συσκευών μεταξύ τους ή στο διαδίκτυο.

Ο όμιλος εταιρειών Globalsat-Teleunicom παρέχει ολοκληρωμένες end-to-end ΙοΤ λύσεις στις ελληνικές επιχειρήσεις με σκοπό να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και να ψηφιοποιήσουν τις λειτουργίες τους.

ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ BLINK

Ο όμιλος εταιρειών Globalsat-Teleunicom, στρατηγικός συνεργάτης της Blink Charging Hellas, συμβάλλει στην ανάπτυξη και διαχείριση του δικτύου των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Blink στην Ελλάδα, μέσω του εξειδικευμένου τμήματος εταιρικών πελατών της.

ΛΥΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗΣ PROMOBOT

H πρόληψη και διασφάλιση της δημόσιας υγείας στο πλαίσιο της πανδημίας είναι πλέον επιβεβλημένη. Ο όμιλος εταιρειών Globalsat-Teleunicom σε συνεργασία με την Promobot, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή ρομποτικών υπηρεσιών στη Βόρεια και Ανατολική Ευρώπη, προσφέρει αποκλειστικά στην Ελλάδα την πιο αξιόπιστη και σύγχρονη λύση στη θερμομέτρηση, αποσκοπώντας στην προστασία των πολιτών και τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19.

ΛΥΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΑΕΡΑ

Στη γκάμα των Β2Β λύσεων των Globalsat-Teleunicom, περιλαμβάνονται σύγχρονες λύσεις αποστείρωσης αέρα, που απολυμαίνουν και πετυχαίνουν 99,9% εξουδετέρωση των παθογόνων μικροοργανισμών και βακτηρίων του αέρα σε οποιοδήποτε εσωτερικό περιβάλλον.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
& ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Ο όμιλος εταιρειών Globalsat-Teleunicom είναι επίσημος μεταπωλητής υπηρεσιών ηλεκτρικού ρεύματος και πράσινων πιστοποιητικών της WE ENERGY. Η WE ENERGY ανήκει στον Όμιλο Eunice Energy Group (EEG), που είναι ο πρώτος Ελληνικός Όμιλος, που παράγει και διαθέτει ηλεκτρική ενέργεια, αποκλειστικά από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ & ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

DIGITAL HEALTH ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

S-PATCH EX – Σύγχρονο σύστημα καταγραφής καρδιακού ρυθμού, ανίχνευσης & διάγνωσης αρρυθμιών

Πρόκειται για μια νέα καινοτόμα λύση Τηλεϊατρικής που έχει αναπτυχθεί από την Wellysis, μια spin-off εταιρεία της SAMSUNG SDS και η οποία χρησιμοποιείται ήδη σε 12 χώρες παγκοσμίως από πολυάριθμους Επαγγελματίες Υγείας, αναλύοντας χιλιάδες δεδομένα ηλεκτροκαρδιογραφήματος καθημερινά, προλαμβάνοντας και θεραπεύοντας ασθενείς που υποφέρουν από καρδιαγγειακά νοσήματα.

Δείτε σχετικά case studies